latar belakang

DARI DAPUR RUMAH KE INDUSTRI  PERNIAGAAN

Nurul Fazlina Ariff Fadillah merupakan tulang belakang kepada perniagaan ini. Dough Re Mi merupakan nama pilihan yang berkaitan dengan kerjaya masa lalu beliau sebagai jurulatih vokal dan mudah diingati oleh rakyat Malaysia. Dough Re Mi bertujuan untuk membuat donat yang setanding dengan produk besar yang lain. Dough Re Mi juga terkenal dengan donat gergasi mereka sebagai ganti kek hari jadi. 

Dough Re Mi adalah produk buatan sendiri, berkembang dengan menjual produk lazat mereka di tepi jalan di Shah Alam dan menerima tempahan sebagai pembekal kepada jenama donat lain di Malaysia. 

tentang kami

Selamat datang ke kilang kami

Dough Re Mi donat didatangkan dalam pelbagai saiz, topping, perisa dan terkenal dengan banyak lagi produk lain seperti roti bun, bomboloni, kek dan pelbagai lagi. 

Bermula pada tahun 2021, visi kami adalah untuk berkembang sepanjang masa terdekat, menjadikan Dough Re Mi terkenal di peringkat antarabangsa dengan kualiti produk masakan kami. Kini, Dough Re Mi menjadi antara pembekal kepada kebanyakan produk lain di serata Malaysia. 

DOUGH RE MI

fotografi & TEam

Donut lembut gebu di Selangor

Lokasi

Dough Re Mi Donut & Bakery

Medan Selera Bukit Naga, Jalan Rezab Buang, Seksyen 32, 40460 Shah Alam, Selangor

Lokasi dan Ejen Kami

hubungi kami

Perlukan bantuan?

Boleh e-mail dan call kami:

doughremidonutandbakery@gmail.com

+60 17-475 7713

WAKTU OPERASI

Setiap hari Isnin hingga Sabtu

9:00 pagi hingga 6:00 petang

MEDIA SOSIAL